Olet tässä: Etusivu

Ole hyvä ja odota...

Tarvikekonfiguraattori Muistikonfiguraattori

Takuuohjeet

 

 

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Ostaja on myöskin velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen kuin ottaa tuotteen käyttöön.

 

Pekan Koneen huolto auttaa teitä tarvittaessa takuuasioissa. Pääosa tuotteista huolletaan aina valmistajan valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Löydätte huoltoliikkeen yhteystiedot joko kuitista tai valmistajan kotisivuilta.

 

Huoltomme asiakaspalvelu auttaa teitä takuuhuoltoon liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla osoitteesta verkkokauppa@pekankone.com tai puhelimella 050 320 7307, arkisin klo 9-17

 

Huomioon otettavia asioita takuusta:

 

Takuu alkaa aina ostopäivästä tai kun tuote noudetaan meiltä tai tuote kuljetetaan asiakkaalle. Vaihdamme viallisen tuotteen samanlaiseen tai korvaavaan vastaavilla ominaisuuksilla varustettuun tuotteeseen tai palautamme ostosumman (ei sisällä toimitus yms. muita kuluja).

Vaihdetun tuotteen takuu ei ala uudestaan alusta vaan jatkuu alkuperäisestä ostopäivästä.

Takuutuotteen tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaan tekemät muutokset tuotteeseen päättävät takuun voimassaolon.

Takuupalautuksissa on ostajan oltava aina ensin yhteydessä huoltoomme sen jälkeen saat tarkemmat palautusohjeet. Tarkastamme aina ensin tuotteen kerrotun vian osalta. Palautuksiin on liitettävä yhteystiedot, vikaseloste ja kopio kuitista.

Palautukset on pakattava huolella.

Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme 29 euron tarkastusmaksun sekä toimituskulut.

LEXMARKLOGITECHNOKIA